Training IMAGE Skincare - Deel I - 26 November 2018 - Antwerpen

Meer afbeeldingen

Training IMAGE Skincare - Deel I - 26 November 2018 - Antwerpen

Schrijf de eerste review over dit product

* Verplichte velden

Artikelnummer: EVENT00215
 

Productbeschrijving

Let's get Skinspired! Wilt u graag beginnen met IMAGE Skincare of meer weten over de filosofie, het totaalconcept, productlijnen en ingrediënten? Dan bent u van harte welkom om een basistraining van IMAGE Skincare te volgen. De basistraining is alleen voor gecertificeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. De basistraining bestaat uit twee dagen. 

Hier schrijft u zich in voor Deel I. U moet zich nog afzonderlijk inschrijven voor Deel II.

De basisopleiding deel I bestaat uit:

  • Filosofie IMAGE Skincare

  • Theorie

  • Thuisproducten IMAGE Skincare

→ Locatie: Mechelsesteenweg 73, 2018 Antwerpen

Vanaf 09.30 uur verwachten wij u en staat koffie en thee voor u klaar. De gehele dag schenken wij koffie en thee en rond 13.00 uur voorzien we u van een heerlijke lunch. De training is uiterlijk rond 17.00 uur afgelopen.

Na de basistraining Deel I volgt basistraining Deel II. Tijdens deze dag starten we met een examen waarbij de kennis van dag I wordt getest.  Vervolgens wordt er dieper ingegaan op de Clinical Couture Peels van IMAGE Skincare en worden er verschillende peelingen in de praktijk toegepast.

Belangrijke regels / aanwijzingen

Belangrijk: dit is een voorlopige inschrijving. Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van de training. Mocht u toch afwezig zijn op de training zonder ons hiervan op de hoogte te brengen, dan zijn wij helaas genoodzaakt om € 50,00 (exclusief BTW) aan u door te berekenen.

Beoordelen

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen een review plaatsen. U kunt, inloggen of registreren